Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، طبق دستورات شرع مقدس، زکات فطریه باید به دست افراد نیازمند جامعه رسانده شود، مبلغ فطریه را می‌توان مانند سنوات گذشته به پایگاه‌های مستقر در مساجد و معابر پرداخت کرد، در این میان سازمان بهزیستی، موسسات خیریه، موسسه محک و... نیز فطریه را جمع‌آموری و صرف امور خیریه می‌کنند.

خبرنگار: محمد بلبلی | اینفوگرافیک: داوود سرخوش میزان فطریه ماه مبارک رمضان ۱۴۰۱

شخصی که پرداخت زکات فطره بر او واجب است باید برای خودش و کسانی که نان خور او هستند، هر نفری یک صاع (تقریبا ۳کیلو و ۶۰۰گرم) از خوراکی‌های رایج در منطقه خود (مانند گندم، برنج و غیره) یا مبلغ آن را به عنوان فطریه بپردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکثر علما مبلغ پرداختی فطریه بر اساس قیمت گندم را ۴۰ هزار تومان و بر طبق قیمت برنج ۱۵۰ هزار تومان اعلام کرده‌اند.

دفاتر علما

برای پرداخت ذکات فطریه به علما می‌توان از طریق سایت‌های مربوط به دفتر هر یک از مراجع یا تماس با دفاتر آنها اقدام کرد.

سازمان بهزیستی

سازمان بهزیستی مانند سال‌های گذشته فطریه مردم را جمع‌آوری و در کمترین زمان ممکن به مستمندان می‌رساند.

درگاه اینترنتی سازمان به آدرس mosharekat.behzisti.ir و کدهای دستوری #۵۵۵*۷۲۴* و #۲*۶*۷* از جمله شیوه‌های جذب وجوهات زکات، فطریه و کفاره توسط سازمان بهزیستی است.

همچنین خیرین می‌توانند وجوهات فطریه خود را از طریق شماره شبا IR۱۱۰۱۰۰۰۰۴۱۷۴۰۳۴۵۴۱۸۵۵۴۶۷ یا شماره کارت ۶۳۶۷۹۵۷۰۴۱۹۸۴۷۲۰ و شماره حساب ۴۱۷۴۰۳۴۵۴۱۸۵۵۴۶۷ به حساب مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی واریز کنند.  

موسسه خیریه کهریزک

موسسه خیریه کهریزک نیز آمادگی دارد تا از طرق گوناگون، فطریه و کفاره روزه‌داران را دریافت کند.

نیکوکاران می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی این مؤسسه به نشانی www.kahrizakcharity.com و یا تماس با تلفن ۴۲۱۱۴۰۰۰ دفتر جلب مشارکت‌های مردمی درباره نحوه پرداخت کفاره و وجوه نقدی، اطلاعات کسب کرده و سهمی در شادی بخشی به توانخواهان داشته باشند.

همچنین با استفاده از کد دستوری #۶۵*۷۸۰* و یا واریز به شماره کارت ۵۰۲۹۰۸۷۰۱۰۵۱۰۴۴۷ فطریه و کفاره خود را به توانخواهان آسایشگاه اهداء کنند.  

کمیته امداد امام خمینی(ره)

پایگاه‌های کمیته امداد به منظور جمع‌آوری زکات فطریه نمازگزاران در مساجد، مصلی‌ها و مراکزی که نماز عید در آن برگزار می‌شود، مستقر خواهند بود.

شهروندان می‌توانند برای ادای زکات فطریه خود به دفاتر کمیته امداد، مراکز نیکوکاری در سراسر کشور و خیریه‌ها مراجعه کنند، همچنین شماره‌گیری از طریق کد دستوری #۵*۸۸۷۷* یا از طریق تلفن گویای ۰۹۶۸۸۷ نسبت به پرداخت فطریه اقدام کنند.  

شماره کارت‌های دریافت ذکات کمیته امداد

شماره کارت (۹۸۳۳-۵۰۰۵-۹۹۷۹-۶۰۳۷) ویژه فطریه عام

شماره کارت (۸۱۱۵-۵۰۰۶-۹۹۷۹-۶۰۳۷) ویژه زکات فطریه سادات

شماره کارت (۶۴۰۷-۵۰۰۷-۹۹۷۹-۶۰۳۷) ویژه کفاره غیر عمد

شماره کارت (۴۶۶۶-۵۰۰۸-۹۹۷۹-۶۰۳۷) ویژه کفاره عمد

موسسه محک

در این روزهای سخت، دارو و درمان مهم‌ترین دغدغه خانواده محک برای ادامه مسیر درمان فرزندانش به سوی سلامتی است. با اختصاص دادن فطریه و کفاره روزه خود به کودکان مبتلا به سرطان محک می‌توانیم به تأمین داروی آنها کمک کنیم.

روش‌های پرداخت فطریه و کفاره به محک

شماره کارت برای پرداخت فطریه عام: ۰۵۰۴-۴۴۱۰-۱۰۷۰-۵۸۹۲

شماره کارت برای پرداخت فطریه سادات: ۱۶۱۸-۰۰۰۸-۸۳۷۰-۵۸۵۹

شماره کارت برای پرداخت کفاره: ۷۴۶۵-۴۰۰۶-۱۲۱۹-۶۲۷۴

پرداخت از طریق کد تلفن همراه: #۲۳۵۴۰*۷۸۰*

کد خبر 673579 برچسب‌ها عید فطر ماه رمضان زکات

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: عید فطر ماه رمضان زکات سازمان بهزیستی فطریه و کفاره پرداخت فطریه کمیته امداد برای پرداخت شماره کارت زکات فطریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۱۱۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی

به گزارش صدای ایران از ایرنا، حجت الاسلام عبدالله واحدی روز شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاورد‌های سازمان اوقات و امور خیریه کشور، افزود: پروژه پرورش ماهی سی باس در قفس اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با ظرفیتی بالغ بر تولید سالانه پنج هزار تن ماهی آغاز بکار کرده و در مرحله نخست ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی نیز ذخیره شده است.

وی با بیان اینکه اولین ذخیره بچه ماهی‌ها در چهار قفس در اسفند ماه سال گذشته انجام شد، ادامه داد: ظرفیت این پروژه به میزانی برنامه‌ریزی و اجرا شده که علاوه بر تامین نیاز استان مرکزی، قابلیت ارسال به دیگر نقاط کشور نیز وجود داشته باشد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های پرورش داده شده با قیمتی پایین‌تر از قیمت بازار در پروژه پرورش ماهی در قفس این استان، بیان کرد: علاوه بر استان مرکزی راه‌اندازی شعبه‌های عرضه ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل نیز در دستور کار قرار دارد.

حجت‌الاسلام واحدی هدف از اجرای پروژه ماهی در قفس را افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز عنوان کرد و گفت: طبع گرم، نداشتن بو، استخوان‌های درشت و عدم نیاز به طعم دهنده در طبخ ماهی، از مزایای ماهی سی‌باس است.

۳۹ شرکت مجری طرح‌های سازمان اوقاف و امور خیریه کشور مهمترین دستاورد‌ها و پروژه‌های خود را در نمایشگاه سازمان اوقاف و امور خیریه کشور در تهران در معرض دید عموم قرار داده‌اند.

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری اوقاف در پرورش ماهی
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  •  رشد ۴۶ درصدی جمع‌آوری زکات فطره و کفاره در نطنز 
  • جابه‌جایی بیش از یک میلیون تن کالا از کهگیلویه و بویراحمد
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • خمس و زکات در عین وجوب یک امر داوطلبانه است
  • فتوای رهبر انقلاب درباره مصرف داروی سقط جنین با احتمال بارداری و استشمام بوی خوش در اعتکاف
  • زکات مستحبی گره های اقتصادی جامعه را می گشاید
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی