Web Analytics Made Easy - Statcounter

روش های کسب در آمد با استفاده از ماشین جوجه کشی :

به چندین طریق می توان با استفاده از دستگاه های جوجه کشی کسب درآمد کرد. امکان سنجی روش ها و بررسی شرایط اجرایی آنها می تواند در افزایش درآمد شما از آن روش بسیار کارساز باشید . در ادامه به بررسی روش های ممکنه خواهیم پرداخت.

- پرورش طیور مولد :

یکی از بهترین روش هایی که میتوان به آن اشاره کرد ، تولید تخم نطفه دار و سپس تبدیل تخم های نطفه دار به جوجه می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا نیاز است که مولد های مورد نیاز خود را خریداری کنید و سپس با فراهم کردن شرایط مناسب برای آنها، تخم های نطفه دار را از آنها تهیه کنید.

پس از تهیه تخم نطفه دار می توانید با توجه به لیست قیمت دستگاه جوجه کشی اقدام به خرید دستگاه جوجه کشی مناسب خود کرده و جوجه کشی را اغاز کنید. ظرفیت دستگاه باید با توجه به ظرفیت تولید تخم نطفه دار توسط شما انتخاب شود. همچنین در این روش از کسب درآمد می توانید جوجه های یک روزه را پس از خروج از تخم به فروش برسانید. با توجه به اینکه در این روش کنترل تغذیه و بهداشت و همینطور نسبت نر و ماده به خود شما بستگی دارد، باید بهترین شرایط را برای مولد ها ایجاد کنید تا بازدهی جوجه کشی شما و راندمان حاصل به حداکثر میزان ممکنه ارتقا پیدا کند.

- پرورش و نگهداری جوجه 1 روزه :

راهکار دیگر خریداری تخم نطفه دار و پروش جوجه های خارج شده از تخم می باشد. برخی از پرورش دهندگان با تجربه، با توجه به شناخت مناسبی که از جوجه ها دارند، پس از اقدام به جوجه کشی ، جوجه را به صورت 1 روزه به فروش نمیرسانند و پس از افزایش سن جوجه، اقدام به فروش جوجه ها میکنند.در این روش در صورتی که شرایط نگهداری فراهم باشد، پس از چند ماه میتوان جوجه ها را به عنوان طیور گوشتی و یا طیور تخم گذار و با قیمتی به مراتب بالاتر به فروش رساند.

- فروش جوجه 1 روزه :

روش دیگر استفاده از دستگاه جوجه کشی فقط برای فروش تخم های نطفه دار می باشد. شما از مراکزی که شناخت کافی نسبت به کیفیت کار آنها دارید تخم نطفه دار را خریداری می کنید و سپس با استفاده از دستگاه جوجه کشی انتخابی خود، اقدام به جوجه کشی می کنید. هم میتوانید پس از تولد جوجه ها اقدام به فروش مستقیم آن به پرورش دهنده کنید و هم اینکه پیش از پایان جوجه کشی آنها را با قیمتی کمی پایینتر به عرضه برسانید. هر دو این روش ها بسیار کارآمد بوده و هزینه ی خریداری دستگاه را بسیار سریع به شما بازپس خواهد داد. در این روش انتخاب فروشنده ی مناسب تخم های نطفه دار اهمیت بسیار بالایی دارد چرا که در صورتی که تخم کیفیت مناسبی نداشته باشد، خریدار باید زیان بالایی را متحمل شود.

- توجه به طیور گرانقیمت :

با پیشرفت دستگاه های جوجه کشی و ساخت سنسورها و کنترلرهایی با دقت بالا، شرایط برای جوجه کشی از تخم های نطفه دار طیور زینتی نیز به راحتی فراهم شده است. به آسانی می توانید با تهیه تخم نطفه دار مناسب این طیور اقدام بهخ جوجه کشی از آنها کرده و جوجه های انها را چه به صورت یک روزه و چه به صورت نیمچه به فروش برسانید. بازار طیور زینتی نیز بسیار داغ است و اگر اقدام به تولید مستمر کنید همواره خریداران ثابتی خواهید داشت. جوجه کشی از قرقاول های زنتی نیز میتواند در این دسته قرار گیرد که سوددهی بالایی را برای شما به همراه خواهد داشت.

- انجام کرایه ای جوجه کشی :

از دیگر روش هایی که میتوانید با آن به کسب در آمد از دستگاه جوجه کشی بپردازید، استفاده از دستگاه برای جوجه کشی نیابتی می باشد ! بدین معنا که به مناطقی روستایی مراجعه کرده و تخم های نطفه دار را دریافت می کنید. سپس قراردادی تهیه کرده و با توجه به مشخص کردن میزان تلفات تخم های نطفه دار را جوجه کشی می کنید. هزینه ای در این بین کسب میکنید که در صورت ادامه دار بودن کار جوجه کشی در مدت زمانی کوتاه هزینه ی دستگاه حاصل شده و سوددهی برایتان مهیا خواهد شد.

در این روش مشخص کردن حدزیان و همینطور اگاه کردن افراد از امکان شکست جوجه کشی به دلایلی همچون شرایط نامناسب نگهداری و تغذیه و ... ضروری می باشد.

چگونه بهترین دستگاه جوجه کشی را خریداری کنیم ؟

در خرید دستگاه جوجه کشی علاوه بر اینکه قیمت دستگاه جوجه کشی را به عنوان یکی از مهمترین اولویت های خود انتخاب میکنید، کیفیت و ارزش خرید را نیز در نظر بگیرید . به بیانی دیگر دستگاهی خریداری کنید که ارزش خرید بالایی داشته باشد و نسبت قیمت به کیفیت در آن رعایت شده باشد. دستگاه های ارزان قیمت غالبا از قطعات ارزان قیمتی همچون سنسورهای ارزان و موتورهایی با کیفیت پایین استفاده میکنند. بنابراین در انتخاب دستگاه دقت بیشتری کنید و دستگاهی با کیفیت مناسب خریداری کنید تا علاوه بر مهیا شدن راندمان مناسب برای شما، طول عمر دستگاه نیز بالا باشد.

فاکتورهای مهم در انتخاب دستگاه :

- بدنه : بدنه باید به گونه ای باشد که در مقابل زنگ زدگی مقاومت بالایی از خود نشان دهد، بنابراین بدنه ی فلزی خریداری نکنید چرا که هم طول عمر کمی خواهد داشت و هم زنگ زدگی باعث ورود الودگی به داخل سیستم خواهد شد.

- موتور جوجه کشی : موتور باید قدرت کافی برای چرخش تعداد مشخص شده ای از تخم ها را داشته باشد. استفاده از موتورهایی که به نسبت ظرفیت دستگاه ضعیف هستند، میتواند علاوه بر ایجاد اختلال در جوجه کشی باعث کاهش طول عمر حتمی موتور نیز شود. همچنین دستگاه باید از موتورهای مخصوص جوجه کشی که دارای گیربکس های مخصوص هستند استفاده کند. استفاد از موتورهای معمولی و یا موتورهای جوجه گردان سبب ایجاد ضربه به تخم ها شده و راندمان کار را پایین خواهد آورد.

- سنسور : سنسور از جمله مهمترین قسمت های دستگاه های جوجه کشی می باشد که وظیفه ی کنترل دما و رطوبت را دارد. استفاده از سنسورهای دقیق میتواند تغییرات در سیستم را به سرعت به کنترلر گزارش داده تا مقادیر دما و رطوبت با سرعت بالاتری تنظیم شود. بهترین نوع سنسور برای دستگاه های جوجه کشی سنسورهای SHT می باشند که توانایی تشخیص دما و رطوبت به صورت همزمان را دارند.

سخن پایانی :

انتخاب صحیح دستگاه جوجه کشی در گرو مشخص بود هدف شما از جوجه کشی است. در صورتی که هدفی مشخص از جوجه کشی داشته باشید انتخاب دستگاه نیز به آسانی میسر میشود . در انتخاب دستگاه توجه ویژه ای به ارزش خرید محصول و نسبت کیفیت به قیمت داشته باشید تا بتوانید محصولی با ارزش خریداری کنید.

کد خبر 641447

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دستگاه های جوجه کشی استفاده از دستگاه تخم های نطفه دار دستگاه جوجه کشی انتخاب دستگاه خریداری کنید تخم نطفه دار نطفه دار جوجه کشی ارزش خرید ی دستگاه جوجه ها روش ها تخم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۳۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس شبکه دامپزشکی مشهد، گفت: مرغداران برای جوجه ریزی در واحد‌های خود باید گواهی بهداشتی لازم را دریافت کنند و نکاتی از قبیل فاصله بین جوجه ریزی و ضدعفونی سالن‌های پرورش  را بایدزیر نظر و با تایید کارشناسان دامپزشکی انجام دهند.

دکتر محمد سیاح افزود: کسب نکردن گواهی بهداشتی از سوی صاحبان مرغداری‌ها علاوه بر به خطر انداحتن سلامت و بهداشت مرغداری‌ها و باعث اختلال در کنترل میزان تولید و عرضه گوشت و فرآورده‌های استحصالی از مرغداری‌ها در بازار نیز می‌شود، بنابراین مسئله نظارت بر جوجه ریزی‌های و همچنین حمل بهداشتی در مرغداری جزء اولویت‌های اساسی دامپزشکی است.

 

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • مجری جنجالی صداوسیما به اصلاح‌طلب و اصولگرا رحم نکرد: حرامید! +تصویر
  • مجری صداوسیما: اصلاح طلبی نطفه‌اش حرام است و اصولگرایی لقمه‌اش!
  • شکار جوجه عقاب توسط شاهین و واکنش عقاب‌ها
  • طرز تهیه اکبرجوجه با آب نمک به سبک رستورانی
  • لحظه بلعیده شدن جوجه‌های اردک توسط خرس مقابل چشم کودکان | ویدئو
  • خرس بی‌رحم جوجه‌های اردک را در باغ‌وحش کشت + فیلم
  • (ویدئو) خرس بی‌رحم جوجه‌های اردک را در باغ‌وحش کشت
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد