Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان شما چه‌قدر برای فرزند خود وقت می‌گذارید؟ منظور طول زمان کار برای تأمین نیازهای مادی او، مثل خوراک و پوشاک و حمام و... نیست بلکه بودن با او، بازی، درد دل، گفت‌وگوی صمیمانه، با هم کتاب خواندن، گردش دونفره و...

پدر و مادر عزیز! برای پاسخ به این پرسش، نخست خوب فکر کنید و سپس صادقانه و واقع بینانه به آن پاسخ دهید: شما چقدر برای فرزند خود وقت می گذارید؟ منظور طول زمان کار برای تامین نیازهای مادی او، مثل خوراک و پوشاک و حمام و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. نیست بلکه بودن با او بازی، درد دل، گفت و گوی صمیمانه، باهم کتاب خواندن، گردش دو نفره و... فقط بودن با او چقدر فرصت دارید؟

آیا اصلا دغدغه های زندگی روزمره، خستگی، شتاب برای سر و سامان دادن به کارهای گوناگون، برای تان فرصتی باقی می گذارد که به این موضوع و اهمیت آن و تاثیری که به درازای عمر فرزندتان بر زندگی او خواهد گذاشت، فکر کنید؟

چگونه می توانیم وقت خوبی را در کنار فرزند بگذرانیم؟  از مجموعه کتاب های کار برای ارتباط بهتر با زبانی ساده و روان، راهکارهایی عملی به پدران و مادران ارایه می دهد تا با بهره گرفتن از فرصت های کوتاه میان کارها و دوندگی های روزانه، با فرزند خود در دوره های مختلف رشد، ارتباط دوستانه، لذت بخش و به دور از امر و نهی، بازخواست و کشمکش برقرار کنند و به آگاهی ها و مهارت لازم برای فرصت آفرینی در این زمینه دست یابند. در پایان پیشنهادهایی برای استفاده ی فردی و گروهی سودبخش تر از این مطالب آمده و چند فعالیت تکمیلی نیز توضیح داده شده است.

امروزه مسائل و مشکلات زندگی، نگرانی‌ها و دلشوره‌های گوناگون برای تامین معاش و آیندة فرزندان ممکن است والدین را از زندگی عادی و لذت بردن از امکانات موجود در کنار فرزندان بازدارد. آنان برای چیره شدن بر چنین وضعیتی بهتر است مهارت فرصت‌آفرینی را کسب کنند.

 فرصت‌آفرینی یعنی تلاش برای به وجود آوردن «فرصت‌های خاص» برای گذراندن لحظه‌هایی پربار و خوش با فرزندان. «فرصت‌های خاص» سبب تقویت ارتباط عاطفی بین والدین و فرزندان، درک ویژگی‌ها، توانمندی‌ها یا ضعف‌های طرفین از یک‌دیگر، پذیرش نظرهای یک‌دیگر، شادی و آرامش هر دو طرف و اعتماد به نفس بیش‌تر، اعتماد به یک‌دیگر، و رفع کدورت‌های احتمالی می‌گردد.

 والدین به اطلاعات و مهارت‌هایی برای ایجاد فرصت‌های خاص نیاز دارند. از این رو نگارنده در کتاب حاضر به موضوع فرصت‌آفرینی خاص پرداخته و موضوعاتی از این دست را مطرح ساخته است: فرصت‌آفرینی چیست؟؛ ویژگی‌های فرصت خاص؛ در فرصت‌های خاص از چه کارهایی باید پرهیز کنید؟؛ و برای گذراندن فرصت‌های خاص با فرزند به چه اطلاعات یا مهارت‌هایی نیاز دارید؟

شما چه‌قدر برای فرزند خود وقت می‌گذارید؟ منظور طول زمان کار برای تأمین نیازهای مادی او، مثل خوراک و پوشاک و حمام و... نیست بلکه بودن با او، بازی، درد دل، گفت‌وگوی صمیمانه، با هم کتاب خواندن، گردش دونفره و...

این کتاب با زبانی ساده و روان، راهکارهایی عملی به پدران و مادران ارائه می‌دهد تا با بهره گرفتن از فرصت‌های کوتاه میان کارها و دوندگی‌های روزانه، با فرزند خود در دوره‌های مختلف رشد، ارتباط دوستانه، لذت‌بخش و به دور از امر و نهی، بازخواست و کشمکش برقرار کنند و به آگاهی‌ها و مهارت‌های لازم برای فرصت‌آفرینی در این زمینه دست یابند. در پایان پیشنهادهایی برای استفاده‌ی فردی و گروهی سودبخش‌تر از این مطالب آمده و چند فعالیت تکمیلی نیز توضیح داده شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معرفی کتاب استانی علمی و آموزشی فرصت های خاص فرصت آفرینی بودن با او فرزند خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۳۳۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است

حسن ناهیدی عصر سه‌شنبه در کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت بانوان و خانواده و شورای اجتماعی خراسان شمالی که در سالن شهید حاج قاسم سلیمانی استانداری برگزار شد، بر ضرورت ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی در جامعه تاکید کرد.

وی در ادامه افزود: نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع با خصوصیات کیفی و کمی هستیم تا با هماهنگی بین دستگاه‌ها اجرایی شود.

حسن ناهیدی تصریح کرد: هر چقدر ریشه‌یابی و شناخت آسیب‌ها بهتر انجام شود، درمان و پیشگیری بهتری صورت می‌گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی با اشاره به نقش سلامت اجتماعی در زندگی افراد و تاثیر آن بر کاهش آسیب‌های اجتماعی، اظهار کرد: در این راستا برنامه‌محور بودن از ضروریات است و در پیشگیری از اختلال و آسیب‌ها موثر خواهد بود.

وی تاکید کرد: اهداف کوتاه مدت و بلند مدت برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در دستور کار باشد و اولویت‌بندی آسیب ها و ارائه راهکار برای کاهش آسیب مورد توجه باشد.

ناهیدی با تاکید بر نقش آفرینی بانوان خراسان شمالی در تمام عرصه‌ها و در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری و مهم خواند و افزود: در حوزه بانوان ظرفیت و فرصت‌های خوبی وجود دارد و در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نیز نقش بانوان موثر است.

کد خبر 6093601

دیگر خبرها

  • امام جمعه اصفهان: گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • گفتمان قرآنی باید در خانواده‌ها ایجاد شود
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • کارگران پیشروان میدانی تولید ثروت هستند
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • فرشباف: تراکتور باید بسته بازی کند و به خط حمله استقلال فضا ندهد/تماشاگران بدانند هنوز فرصت کسب سهمیه آسیا وجود دارد
  • بیش از ۱۰۰ همت سرمایه گذاری در گیلان اجرایی می شود