Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، پیشگیری از ویروس کرونا یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های این روز‌ها است. به گفته پزشکان و متخصصان در سراسر جهان با رعایت بهداشت در محیط‌های مختلف و به حداقل رساندن برخورد‌های اجتماعی می‌توان از ابتلا به این ویروس پیشگیری کرد.

مراقبت‌های بهداشتی علاوه بر محیط‌های عمومی در منزل هم ضروری هستند

جهت پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، پیشنهاد‌هایی برای ورود و خروج از منزل ارائه می‌شود که با رعایت آن‌ها می‌توانید از ورود این ویروس به منزل خود جلوگیری کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به شیوع ویروس کرونا، برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری می‌توانید از روش‌های زیر قبل از ورود به منزل استفاده کنید.

بعد از ورود به خانه بدون دست زدن به هیچ چیز و بدون برخورد یا نشستن در جایی مستقیماً به دستشویی رفته و دستان خود را با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه بشویید.

درب دستشویی را از قبل باز بگذارید، در صورت باز نبودن درب با دستمال در را باز کنید و سریعا دستمال را به سطل آشغال در بسته بیاندازید.

بعد از پایان کار در صورت لمس کردن دستگیره درب دستشویی، قبل از شستشوی دست‌ها، دستگیره‌ها را ضدعفونی کنید.

ضرورت ضدعفونی کردن وسایل همراه خود

تلفن همراه خود، دسته کلید، سوئیچ اتومبیل، کیف پول و دیگر وسایل همراه خود را ابتدا با دستمال مرطوب آغشته به الکل ۷۰ درصد به طور کامل ضدعفونی کرده و روی دستمال خشک دیگری بگذارید.

در صورت استفاده از قاب محافظ برای تلفن همراه قاب محافظ را خارج کرده و هردو گوشی و قاب را به طور کامل ضدعفونی کنید.

لباس‌های بیرون را کجا بگذاریم؟

لباس‌های بیرون خود را در بیاورید و در مکانی به دور از لباس‌های منزل و دیگر وسایل خانه آویزان کنید، مجددا به دستشویی رفته و دستان خود را به روش صحیح با آب و صابون بشویید.

در این مرحله می‌توانید لباس منزل خود را بپوشید، اکنون محیط خانه شما امن است و به شرط دست نزدن به صورتتان می‌توانید از گوشی همراه خود استفاده کنید.

کفش‌ها منبع آلودگی و ویروس هستند

دقت کنید که کفش‌ها را بیرون از منزل بگذارید، خوشبختانه این فرهنگ را در بسیاری از خانواده‌های ایرانی مشاهده می‌شود، اما نیازی به گفتن نیست که کفش‌ها می‌توانند انواع میکروب‌ها و ویروس‌ها همانند کرونا را حمل کنند.

 حتماً کفش‌ها را از محیط داخل خانه دور نگه دارید و دستان خود را بعد از لمس کفش‌هایتان به خوبی بشویید و مرتباً از ضد عفونی کننده بر روی سطوح جاکفشی استفاده کنید.

شستشوی مداوم دست‌ها فراموش نشود

دست خود را قبل، در حین و بعد از تهیه غذا، قبل از غذا خوردن بعد از استفاده از توالت، بعد از لمس صورت‌تان و پس از سرفه و عطسه با آب و صابون بشویید.

فراموش نکنید تحت هیچ شرایطی و در هیچ ساعت روز و در هیچ مکانی به صورت خود خصوصا چشم، بینی و دهان دست نزنید.

تمام سطوح پر تماس خانه و محل کار را هر روز با اسپره محلول الکل ۷۰ درصد یا محلول وایتکس ۱ درصد گندزدایی کنید.

از جمله پیشخوان، رومیزی، میز کار، وسایل حمام و توالت، تلفن‌ها، کیبرد، تبلت و میز کنار تخت، دستگیره‌های درب‌ها و سینک ظرف‌شویی را ضد عفونی کنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس ویروس کرونا کفش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۶۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا

آژانس دارویی اتحادیه اروپا به‌روزرسانی واکسن‌های کرونا را به منظور هدف قرار دادن سویه JN.۱ توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، سویه JN.۱ با خانواده سویه XBB که توسط واکسن های به روز شده قبلی هدف قرار گرفته بود، متفاوت است و اکنون موارد ابتلا به آن در جهان از انواع XBB پیشی گرفته است.

بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی آژانس دارویی اتحادیه اروپا، شواهد نشان می‌دهد هدف قرار دادن سویه JN.۱ به حفظ اثربخشی واکسن ها با ادامه تکامل سارس-کوو-۲ کمک می‌کند.

ویروس کرونا هنوز هم ماهانه باعث مرگ هزاران نفر می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کرونا در جهان؛ جدیدترین سویه‌های در گردش در ماه‌های اخیر

این آژانس می‌گوید می‌خواهد با سازندگان واکسن ملاقات کند و درباره چگونگی ساخت نسخه‌های جدید این واکسن برای برنامه واکسیناسیون امسال مشورت نماید.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) در تاریخ جمعه ۵ مه ۲۰۲۳ به‌ طور رسمی پایان وضعیت اضطراری کووید ۱۹ در جهان را اعلام کرد. این سازمان در ژانویه ۲۰۲۰، شیوع ویروس کرونا را یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی و نگرانی بین‌المللی اعلام کرده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • دخترم عکس‌های شرم‌آوری از خود در فضای مجازی گذاشت و آبرویم را بُرد / دیگر نمی‌‌توانم او را تحمل کنم!
  • آماده سازی شبکه های آبرسانی البرز برای ورود به تابستان ۱۴۰۳
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • پیدا شدن دختر فراری در کلانتری | عکس‌های زننده دختر جوان در فضای مجازی | دخترم آبرویم را برده است 
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آخرین اقدامات برای جلوگیری از ورود تروریست ها به ایران از پاکستان
  • دخیا همراه با ولا و ماتا به دنبال یک تجربه جدید
  • راهنمایی برای نگهداری و تمیزکاری آسیاب قهوه در منزل
  • هشدار مصر و اردن درباره کوچاندن فلسطینیان/ تاکید قطر بر جلوگیری از ورود منطقه به جنگ