Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از جام جم، دیگر نیازی به تقسیم صفحه بین مرورگر و آفیس نیست و نمی‌خواهد میان پنجره‌ها اولویت‌بندی کنید که کدامیک روی بقیه قرار گیرد. علاوه بر این، سیستم چند مانیتوری باحال هم به نظر می‌رسد! فقط مسأله اینجاست که خرید نمایشگر دوم برای بیشتر کاربران چندان به‌صرفه نیست، اما می‌دانستید می‌شود از یک لپ‌تاپ هم به‌عنوان نمایشگر دوم در کنار نمایشگر اصلی رایانه استفاده کرد؟

   کیبورد، ویدئو و ماوس اشتراکی در حالت عادی، شما یک کابل

VGA، HDMI یا DVI را از لپ‌تاپ به نمایشگر یا پروژکتور متصل می‌کنید و آن نمایشگر به نمایشگر دومی برای لپ‌تاپ‌تان تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدل جواب می‌دهد، زیرا لپ‌تاپ (یا رایانه) پورت خروجی دارد و نمایشگر یا پروژکتور پورت ورودی، ولی لپ‌تاپ که پورت ورودی برای نمایشگرش ندارد، پس چگونه باید این اتصال را برقرار کرد؟

برای این‌گونه اتصالات، سوئیچی سخت‌افزاری به نام KVM (مخفف Keyboard, Video, Mouse) وجود دارد که همان‌گونه که نامش اشاره دارد، برای اشتراک‌گذاری تصویر، کیبورد و ماوس میان چند رایانه است. اما نگران نباشید، برای تبدیل لپ‌تاپ به نمایشگر دوم لازم نیست یک سوئیچ KVM بخرید. با پیشرفت شبکه‌ها و سرعت آنها، می‌توانید از KVMهای نرم‌افزاری استفاده کنید.

شما نرم‌افزار KVM را روی رایانه و لپ‌تاپ‌تان نصب می‌کنید و شبکه‌های محلی‌ای که هر دوی این دستگاه‌ها به آن متصل باشند، پلی میانشان برقرار می‌کند. این اتصال به شما امکان می‌دهد رایانه و لپ‌تاپ را با یک کیبورد و ماوس کنترل کنید، یعنی عملا لپ‌تاپ‌تان به یک نمایشگر دوم تبدیل شده است. البته دقت کنید در این روش شما نمی‌توانید پنجره فعالی را میان دو دستگاه جابه‌جا کنید و باید در هر‌کدام پنجره جداگانه‌ای را باز کنید. با این حال، برخی ابزارها به شما اجازه انتقال فایل با کشیدن و انداختن از دستگاهی به دستگاه دیگر را می‌دهند. این شاید واقعا مثل یک نمایشگر دوم نباشد، ولی از هیچی بهتر است و از راه‌های دیگر انتقال فایل هم سریع‌تر انجام می‌شود. در ادامه نگاهی می‌اندازیم به چند نمونه از بهترین نرم‌افزارهای KVM که با نصبشان می‌توانید این ارتباط میان دو دستگاه را برقرار کنید.

   مدیر ورودی‌ها

برنامه Input Director یکی از برنامه‌های KVM خوشدست و رایگان است. هنگام نصب آن، این گزینه به شما داده می‌شود که دستگاه را به‌عنوان Master (رایانه اصلی) یا Slave (رایانه فرعی) تعیین کنید. روی رایانه که به‌عنوان سیستم اصلی‌تان است، نرم‌افزار را به‌صورت Master و روی لپ‌تاپ‌تان به‌صورت Slave نصب می‌کنید.

پس از نصب، سیستم فرعی را به وسیله آدرس IP آن در شبکه محلی یا hostname آن به نرم‌افزار اضافه می‌کنید. همچنین مکان لپ‌تاپ را می‌توانید به‌عنوان صفحه ‌نمایش دوم نسبت به نمایشگر اصلی (چپ، راست، ...) مشخص کنید. این نرم‌افزار را که می‌توانید از سایت inputdirector.com

برای ویندوز دانلود کنید، قابلیت‌های جالبی نیز دارد؛ از جمله  Cursor Wraparound که اجازه حرکت مکان‌نمای ماوس از یک نمایشگر به نمایشگر دیگر را می‌دهد (به جای حرکت موازی).

   ماوس اشتراکی

نرم‌افزار ShareMouse یکی از ساده‌ترین، ولی بهترین ابزارهای KVM برای تبدیل لپ‌تاپ‌تان به نمایشگر دوم است. این برنامه پر از امکانات کاربردی است: کلیپ‌بورد مشترک، انتقال فایل آسان با کشیدن و انداختن (drag and drop) 

و مدیریت نمایشگرها به‌صورت گرافیکی.

علاوه بر اینها، در ShareMouse امکان این تنظیم را دارید که نمایشگر دوم در زمانی که نیازی به آن ندارید، خاموش یا کم‌نور شود. این کار علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف باتری لپ‌تاپ‌تان به شما کمک می‌کند در مواقعی که فقط از یک نمایشگر استفاده می‌کنید، حواستان معطوف به نمایشگر دوم نشود.

ShareMouse برای استفاده‌های شخصی و غیرتجاری رایگان است، ولی در کارکرد آن محدود به دو مانیتور هستید (که فکر می‌کنم برای بیشتر کاربران محدودیت دست‌وپاگیری به حساب نیاید). این نرم‌افزار را برای سیستم‌های‌عامل ویندوز و مک می‌توانید از سایت http://www.keyboard-and-mouse-sharing.com دانلود کنید.

   هم‌افزایی

اگر در فضای متن‌باز دنبال برنامه KVM هستید، برنامه محبوب Synergy ساخت شرکت Symless، شما را ناامید نخواهد کرد. این نرم‌افزار عالی با قابلیت‌هایی مثل اشتراک‌گذاری آسان فایل‌ها، کلیپ‌بورد مشترک و همچنین اتصال رمزنگاری‌شده، یکی از بهترین گزینه‌ها برای تبدیل لپ‌تاپ به نمایشگر دوم رایانه‌تان است.

یکی از جالب‌ترین ویژگی‌های Synergy این است که می‌توانید آن را روی رزبری پای (Raspberry Pie) هم نصب کنید و از این رایانه کوچک به‌عنوان یک کنترل‌کننده مرکزی برای همه سیستم‌هایی که به شبکه‌تان متصل هستند، بهره ببرید. Synergy تقریبا از هر پلتفرمی که فکرش را بکنید، از ویندوز و مک‌اواس تا انواع و اقسام توزیع‌های لینوکسی پشتیبانی می‌کند، ولی متأسفانه این نرم‌افزار با وجود متن‌باز بودن رایگان نیست و در دو نسخه با قیمت‌های نسبتا بالای ۳۰ و ۴۰ دلار عرضه می‌شود.

   ماوس بدون مرز!

نرم‌افزار Mouse Without Borders با این نام جالبش، یک نرم‌افزار تجمیع محیط کار مجازی است که توسط توسعه‌گرانی در تیم Garage ساخته شده. Garage (همان گاراژ) یک گروه توسعه‌دهنده و شتاب‌دهنده داخلی در شرکت مایکروسافت است که روی ایده‌های شخصی و تبدیلشان به پروژه‌های تجاری کار می‌کند. این تیم، پروژه‌های خروجی جذابی مثل لانچر مایکروسافت برای اندروید، سرویس ربات سلامت مایکروسافت و کنترل چشمی در ویندوز ۱۰ دارد.

مانند مدل مرسوم دیگر برنامه‌های مایکروسافتی، MWB از یکسری کدها برای ارتباط سیستم‌های شما به هم استفاده می‌کند. قدرت این نرم‌افزار در ویژگی اشتراک فایلش است که به کمک آن به آسانی قادر خواهید بود فایل‌هایتان را میان رایانه و لپ‌تاپ جابه‌جا کنید. علاوه بر این، MWB کلیپ‌بورد اشتراکی خوبی هم دارد که یک قابلیت لازم در تبدیل لپ‌تاپ به نمایشگر دوم برای رایانه به شمار می‌رود.

Mouse Without Borders به‌صورت رایگان از آدرس زیر قابل دانلود است:

https://www.microsoft.com/en-gb/download/details.aspx?id=35460

​​​​​​​این قابلیت چقدر برای شما کاربردی است؟

شاید با خواندن مطلب اصلی، این سؤال در ذهنتان شکل گرفته باشد که آیا لپ‌تاپ به‌عنوان یک نمایشگر دوم واقعا کاربردی است و چقدر می‌تواند جایگزین یک مانیتور دوم واقعی باشد؟ برای پاسخ به این سؤال باید کارکردی را که از یک سیستم دو نمایشگره انتظار دارید در نظر بگیرید. اگر قرار است انتقال‌ها و اشتراک‌گذاری‌های زیادی میان دو نمایشگر انجام شود، سناریوی لپ‌تاپ به‌عنوان نمایشگر دوم نمی‌تواند گزینه چندان مناسبی برایتان باشد. مثلا اگر برنامه‌نویس هستید و می‌خواهید روی یک نمایشگر کدتان را ببینید و روی نمایشگر دوم، شبیه‌سازی یا خروجی اجرای آن را، بهتر است به فکر خرید یک نمایشگر باشید تا استفاده از لپ‌تاپ! اما در زمان‌هایی کارکرد نمایشگر دوم بیشتر به‌عنوان یک‌نمایشگر مستقل اطلاعات است. مثل وقتی که می‌خواهید در یک پنجره مرورگر، مقالاتی در مورد یک موضوع را بخوانید و روی نمایشگر اصلی خود، یادداشت بردارید و متن بنویسید. در چنین حالتی، استفاده از لپ‌تاپ و نرم‌افزارهای KVM مجازی برای شما فضای ایده‌آلی را برای اشتراک‌گذاری ماوس، کیبورد و کلیپ‌بورد فراهم می‌کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: لپ تاپ نرم افزار سخت افزار ماوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۰۸۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟

پژوهشگران حوزه امنیت سایبری نسبت به روش جدید باج‌افزارها برای ورود به سیستم‌های رایانه‌ای و قفل کردن فایل‌ها هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از آنا؛ همه ما کم‌وبیش از خطرات بارگیری (دانلود) فایل‌های ناشناخته در اینترنت آگاه هستیم؛ اما خوب است بدانیم که بارگذاری (آپلود) فایل‌ها نیز می‌تواند منجر به مشکل شود. هنگام به اشتراک‌گذاری فایل‌ها به صورت آنلاین مراقب باشید، زیرا ممکن است به رایانه شما آسیب برساند یا اطلاعات شخصی شما را در معرض خطر قرار دهد.

مرورگرهای وب امروزی بسیار قدرتمندتر از نسل‌های قبلی مرورگرها هستند. آنها می‌توانند داده‌ها را هم در مرورگر و هم در محل ذخیره فایل در رایانه دستکاری کنند. قابلیت‌های مختلف در اینترنت و رایانه مانند ارسال و دریافت ایمیل، گوش دادن به موسیقی یا تماشای فیلم در عین آسان کردن کارها برای کاربران، متأسفانه راه سوءاستفاده هکرها از مرورگرها را نیز هموار کرده است تا با فریب کاربران از طریق باج‌افزارها وارد فایل‌های شما شوند و آنها را قفل کنند. چنین اتفاقی به سادگی و در زمانی که سرگرم کارهای معمول و آنلاین هستید می‌افتد.

نویسنده مقاله حاضر می‌گوید: «من یک دانشمند کامپیوتر هستم که در مورد امنیت سایبری مطالعه می‌کنم. من و همکارانم نشان داده‌ایم که چگونه هکرها می‌توانند از طریق رابط برنامه‌نویسی به فایل‌های رایانه شما دسترسی پیدا کنند و به کمک برنامه‌های کاربردی وب در مرورگرهای مدرن به فایل‌های سیستم شما برسند. این تهدید بیشتر متوجه مرورگرهای گوگل کروم و مایکروسافت ِاج (Microsoft Edge) است و در مورد مرورگرهای سافاری (برای اپل) یا موزیلا فایرفاکس صدق نمی‌کند. ۶۵ درصد از استفادۀ مرورگرها به کروم اختصاص دارد و اِج نیز سهم ۵ درصدی دارد. تا آنجا که من می‌دانم، تاکنون گزارشی مبنی بر استفاده هکرها از این دو مرورگر ثبت نشده است.»

باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟

مرورگرهای امروزی هر کدام تقریباً یک سیستم عامل هستند. آنها می‌توانند برنامه‌های نرم افزاری را اجرا کنند و فایل‌ها را رمزگذاری کنند. این قابلیت‌ها، همراه با دسترسی مرورگر به فایل‌های رایانه میزبان (از جمله فایل‌های موجود در فضای ابری، پوشه‌های مشترک و درایوهای خارجی) از طریق دسترسی به فایل سیستم (File System Access API) فرصت جدیدی را برای باج‌افزار ایجاد می‌کند.

تصور کنید می‌خواهید عکس‌ها را روی یک ابزار آنلاین به صورت رایگان ویرایش کنید. هنگامی که عکس‌ها را برای ویرایش آپلود می‌کنید، هر هکری که ابزار ویرایش را کنترل می‌کند می‌تواند از طریق مرورگر به فایل‌های موجود در رایانه شما دسترسی داشته باشد. هکرها به پوشه‌ای که از آن آپلود می‌کنید و همه زیرپوشه‌ها دسترسی پیدا می‌کنند. سپس هکرها می‌توانند فایل‌های موجود در سیستم فایل شما را رمزگذاری و قفل کنند و برای رمزگشایی و باز کردن آنها باج بگیرند.

باج افزار یک مشکل رو به رشد است. در سال ۲۰۲۳، سازمان‌ها بیش از ۱.۱ میلیارد دلار باج به نرم‌افزارهای مهاجمان پرداخت کردند و در هر ثانیه ۱۹ حمله باج افزاری سازمان‌ها را هدف قرار دادند. افراد و سازمان‌ها، شرکت‌های بزرگ و جهانی، بانک‌ها، ارائه‌دهندگان خدمات ابری، اپراتورها، سرویس‌های نظارت بر تهدید، تولیدکنندگان تراشه، دولت‌ها، مراکز پزشکی و بیمارستان‌ها، شرکت‌های بیمه، مدارس، دانشگاه‌ها و حتی ادارات پلیس در رده قربانیان حملات باج‌افزاری هستند. امروزه باج‌افزار، رقابت تسلیحاتی شماره یک بین هکرها و متخصصان امنیتی است. باج‌افزارهای سنتی پس از اینکه هکرها شما را فریب دادند تا آن را دانلود کنید، روی رایانه شما اجرا می‌شود.

دفاع جدید برای تهدید جدید

محققان دانشگاه بین‌المللی فلوریدا با همکاری گوگل نوع جدیدی از باج افزار را شناسایی کرده‌اند که می‌تواند رایانه شما را از طریق مرورگرهای وب آلوده کند. شناسایی این نوع باج‌افزار بسیار دشوار است و می‌تواند فایل‌های شما را رمزگذاری کند و تا زمانی که باج را پرداخت نکنید، آنها را غیرقابل دسترس می‌کند.  این باج‌افزار RøB نامیده دارد و در مرورگر اجرا می‌شود و معمولاً آنتی‌ویروس‌های سنتی نمی‌توانند آن را شناسایی کنند.

برای مقابله با این تهدید جدید، محققان سه رویکرد دفاعی را برای محافظت از رایانه پیشنهاد کرده‌اند روش اول برنامه وب را به‌طور موقت متوقف می‌کند تا فایل‌های رمزگذاری شده را شناسایی کند. رویکرد دوم، فعالیت برنامه‌های وب در رایانه را برای شناسایی الگوهای باج افزارمانند رصد می‌کند. رویکرد سوم به کاربران در مورد خطرات اجازه دسترسی و ورود برنامه‌های کاربردی وب به فایل سیستم هشدار می‌دهد.

اگر می‌خواهید از رایانه خود محافظت کنید در مورد محل آپلود یا ذخیره فایل‌ها بیشتر احتیاط کنید. هکرها می‌توانند از آپلودهای شما برای دسترسی به رایانه شما استفاده کنند، بنابراین مراقب باشید که چه چیزی را به‌صورت آنلاین به اشتراک می‌گذارید.

 این گزارش از پایگاه اینترنتی دِ کانورسیشن به فارسی برگردان شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • گوشی ویوو Y38 5G عرضه شد
  • اومودا 7 و اکسلانتیکس ES؛ دو خودرو جدید چری در راه بازار / نمایشگر بزرگی که حالت کشوئی دارد! (+تصاویر)
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • گوشی Vivo Y36s در کنسول گوگل پلی مشاهده شد
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • باج‌افزار‌ها چطور باج می‌گیرند؟
  • باج‌افزارها چطور باج می‌گیرند؟
  • کیس رایانه مینیاتوری + فیلم
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید